• A més de les actuacions de neteja i adequació d'espais de la zona marítima s'han instal·lat dos carregadors de dispositius electrònics amb placa solar i zona de descans en mercaplaya

 

Burriana (26-03-24).- L'Ajuntament de Burriana ha estat preparant les seues platges de cara als dies grans de Setmana Santa. A més d'actuacions de neteja i adequació d'espais públics de la zona marítima, s'han instal·lat uns carregadors de dispositius electrònics que funcionen mitjançant una placa solar i ofereixen una zona de descans i un espai de reunió prop de la mar a veïns i visitants de la ciutat.

 

Actuacions i adequació de les platges

 

Amb motiu de la Setmana Santa i de l'augment de l'afluència en el litoral del municipi, l'equip de Govern ha estat preparant la posada a punt del conjunt de les platges de Burriana. Així, s'han estat realitzant labors de desbrossament en tot el passeig marítim i tasques de neteja en totes les prades de l'Arenal. De la mateixa manera, màquines especialitzades han estat treballant en tasques de neteja en la pròpia arena de les platges de la localitat i s'ha activat el servei de socorrisme per als pròxims dies de dijous Sant a dilluns de Pasqua. També, s'han realitzat actuacions de pintat i arranjaments d'elements en els lavabos públics amb l'objectiu d'oferir un servei de qualitat als ciutadans.

En aquest sentit, s'han ampliat les passarel·les d'accés a la platja i s'han restituït papereres de la platja abans del començament de la Setmana Santa. Entre les labors, cal destacar el trasllat de diversos cartells d'informació que se situaven en la pròpia arena del litoral al passeig amb la finalitat de complir amb un dels requisits de la Bandera Blava.

 

Instal·lació de carregadors solars

 

Una novetat respecte a l'any anterior és la instal·lació de carregadors solars per a dispositius electrònics en la zona de mercaplaya, al costat de diversos bancs, que han ampliat la zona de descans i fomentat un espai de reunió per als veïns en la part del litoral de municipi. Els dos dispositius de càrrega s'han instal·lat amb recursos econòmics procedents del fons de cooperació, per considerar-se Burriana municipi turístic.

 

“El conjunt d'actuacions realitzades a la platja i la zona marítima de Burriana van en la bona direcció de continuar millorant els serveis que ofereix l'ajuntament a les seues platges”, ha valorat la regidor de Turisme Noelia Peris. “Des de l'equip de Govern no sols hem posat a punt les nostres platges de cara als dies de Setmana Santa, on s'espera major afluència de veïns i turistes, sinó que hem ampliat els serveis a la disposició dels ciutadans mitjançant infraestructures sostenibles que fomenten la cura mediambiental”, ha detallat Peris.