• Satisfacció en el sector de la hosteleria i el comerç davant els bons resultats del festival


Burriana.- (08-04-24). Durant este cap de setmana, amb motiu de la celebració de la Pasqua, Burriana ha acollit la primera edició del festival musical gratuíto “El Sarao Fest”, amb un èxit rotund de participació i assistència de públic de totes les edats.

 

L’Ajuntament ha mantingut una reunió per a avaluar l'èxit del festival i plantejar una segona edició d'esta proposta organitzada per l'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Festes liderada per Paloma Boix, amb la col·laboració de la regidoria de Turisme, encapçalada per l'edil Noelia Peris, que ha discorregut sense incidents segons s'informa des de Policia Local i que; a més, la bona resposta cap al festival, ha suposat un apogeu per a l'hostaleria i el comerç de la zona marítima de la ciutat, que s'ha vist beneficiada pels molts assistents que han acudit fins a la zona per a gaudir del festival, segons s'informa des de l'Associació d'Hostaleria de Burriana.

 

A causa de la gran assistència de públic, s'estudia ampliar les places d'aparcament de cara a la pròxima edició, incrementant les zones habilitades per a estacionar els vehicles dels assistents més enllà dels 4.000m2 de pàrquing que l'Ajuntament de Burriana va posar a la seua disposició.

 

Centenars de ciutadans de Burriana i municipis veïns es van donar cita divendres passat en la zona del port, en la primera jornada del festival amb les actuacions de DJ Palmito, seguit del grup Jarana i l'aclamat artista sevillà Jalezz. D'igual forma, el dissabte es van celebrar els concerts de Patxi Ojana, Taranto, La Melig8rana, Cosita Wena (Ellas) i el DJ Carles Carbonell, reunint de nous nombrosos assistents, que van omplir el recinte habilitat.

 

Finalment, el matí del diumenge, amb l'objectiu de completar l'esdeveniment amb activitats per a totes les edats, es va organitzar el “El Sarao Kids” amb l'obra teatral en valencià Píxels Offline de Produccions Scura, basada en cançons i jocs que van fer a multitud de xiquets i xiquetes, partícips d'esta iniciativa.

 

L'edil de Festes, Paloma Boix, ha afirmat que “l'èxit d'esta primera edició del Sarao Fest reafirma el bon acolliment que tenen les iniciatives festives i culturals que des del Consistori es programen per a Burriana, com van ser les activitats nadalenques o el Sant Blai Fest, a més de moltes altres”. “Des de l'Ajuntament de Burriana continuem treballant a ampliar l'oferta de concerts, DJ’s, teatre i altre tipus d'esdeveniments al llarg de l'any amb l'objectiu de desestacionalitzar el turisme”, ha conclòs

 Boix.