• L'accés dels ciutadans i empreses a la informació de l'estat de les seues gestions amb esta entitat està disponible ja a través de la Carpeta Ciutadana del Govern d'Espanya juntament amb la seu electrònica


Burriana.- (15.04.2024). L'Ajuntament de Burriana anuncia una fita més en la seua aposta per una administració electrònica innovadora, marcant un pas significatiu en la transformació digital. L'accés dels ciutadans i empreses a la informació de l'estat de les seues gestions amb esta entitat està disponible ja a través de la Carpeta Ciutadana del Govern d'Espanya. (https://carpetaciudadana.gob.es). Este nou canal ve a sumar-se a la seu electrònica.

 

“Este avanç estratègic ha sigut possible gràcies a un treball previ d'optimització i normalització dels procediments municipals, amb l'objectiu d'aportar una major eficiència en la prestació de servicis als nostres ciutadans. I oferir una informació veraç, actualitzada i de qualitat”, ha explicat la regidor de Participació i Atenció Ciutadana, Isabel Monfort.

 

L'adopció de tecnologia en la gestió administrativa no sols simplifica els tràmits, sinó que també agilitza els processos, reduint temps i millorant l'accessibilitat per part de la ciutadania. “Esta iniciativa reflectix el nostre compromís amb la modernització i l'adaptació a les necessitats actuals, oferint canals de comunicació i accés a la informació municipal des de qualsevol dispositiu electrònic. Estem convençuta dels beneficis que esta transformació aportarà a tots els ciutadans de Burriana”, ha defés l'edil de Modernització Administrativa, Paloma Boix.