Burriana.- (12-05-2024). Esta vesprada, els veïns de Burriana han mostrat la seua devoció per la Mare de Déu dels Desemparats en la celebració de l'Eucaristia, presidida pel Bisbe de Segorbe-Castelló, D. Casimiro López, i posterior processó pel barri; que ha comptat amb la participació de les comissions falleres de la localitat, com a culminació a una jornada d'actes commemoratius com la visita als malalts, la vigília o la I Dansà en el seu honor.

 

Centenars de veïns han rebut a la Verge en la seua processó, que enguany ha comptat amb la particularitat d'iniciar el recorregut des del Convent de la Sagrada Família en la Plaça dels Monges, ja que el diumenge passat, es va procedir al trasllat de la imatge des de la Parròquia de Nostra Senyora dels Desemparats, en la Ronda Panderola, fins a la seua nova ubicació.

 

Al solemne acte han acudit l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Festes, Paloma Boix, juntament amb les Reines Falleres de Burriana 2024, Laia Molina i Anna Solà, membres de la corporació municipal i la Confraria de la Mare de Déu.