• Este taller forma part dels 4 cursos del Projecte Bretxa Digital de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, en el qual el Consistori, gràcies a la recent firma del conveni amb la Generalitat Valenciana


Burriana.- (29.05.2024). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Polítiques Actives d'Ocupació, liderada per Suni Fandos, oferix el curs de formació gratuït “Encuentra empleo por Internet”, desenvolupat per Adecco Learning & Consulting i finançat pels Fons Europeus Next Generation.

Este curs que es realitzarà en la CMC La Mercè donarà inici el pròxim 3 de juny i finalitzarà el 7 de juny, de 9:00h. a 14:00h. i comptarà amb un total de 25 hores, en les quals s'ampliaran les possibilitats de trobar treball a través d'Internet, millorar el Curriculum vitae, i aprendre noves tècniques de cerca i de presentació.

Este taller forma part dels 4 cursos del Projecte Bretxa Digital de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, en el qual el Consistori, gràcies a la recent firma del conveni amb la Generalitat Valenciana, s'ha inscrit; i que porta com a objectiu, impartir cursos de capacitació digital a la ciutadania per a garantir la inclusió social i avançar en el desenvolupament de competències bàsiques per a l'ús de la tecnologia amb autonomia i suficiència.


Totes aquelles persones interessades hauran d'inscriure's a través del següent enllaç:
https://forms.office.com/e/y6QFkzGj4k?origin=lprLink