• La cerimònia esportiva es realitzarà el 31 de maig en el CMC La Mercè

  • Es premiarà a esportistes i clubs esportius locals pels seus assoliments obtinguts durant l'última temporada


Burriana.- (29.05.2024). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria d'Esports, dirigida per Fran Capdevila, ha organitzat junt al Servei Municipal d’Esports SME, una nova edició de la Gala de l’Esport, que tindrà lloc en el CMC La Mercè el divendres que ve, 31 de maig, a les 19:00h.

Durant esta cerimònia esportiva es farà lliurament d'un trofeu commemoratiu a esportistes que han sigut premiats durant el transcurs de la temporada 2023/2024 amb l'objectiu de reconéixer la seua labor esportiva. “Esta cerimònia serà una clara mostra del potencial i la qualitat dels nostres esportistes, que en tan sols mig any han satisfet el medaller esportiu de la nostra ciutat” ha destacat Capdevila.

Així doncs, sis veïns de Burriana rebran este agraïment a través de sis categories: millor promesa masculina i femenina, millor esportista masculí i femenina, premi a la trajectòria esportiva i a l'entitat col·laboradora del 2023. A més, els clubs esportius burrianencs també reconeixeran la labor d'un dels seus integrants o de persones que s'hagen implicat especialment en la consecució dels assoliments d'estos, mitjançant mencions en les quals s'entregarà una placa commemorativa.

 

Posteriorment, en finalitzar la gala se celebrarà un vi d'honor al jardí del CMC La Mercè, en el qual estaran presents els esportistes premiats, acompanyats dels seus familiars i amics, així com de les autoritats locals que assistiran a l'acte.

 

L'artista local, Juan Poré, ha sigut l'encarregat de materialitzar estos reconeixements en uns trofeus de resina i coberts amb partícules de metall daurat que, segons les seues pròpies paraules, “estes peces escultòriques simbolitzen la força i el moviment de l'esport, materialitzats en un tornado girant en sentit contrari a les manetes del rellotge a gran velocitat, cobert de diferents elements esportius”.

 

La fantàstica labor de Juan Poré no sols quedarà reflectida en els guardons que entregarem, a més, este ‘tornado esportiu’, volem que es convertisca en la imatge de la gala de l'esport, de manera que la bravesa esportiva burrianenca identifique a esta cerimònia en un futur”. “Una gala que no sols reconeix l'esforç i la labor esportiva dels nostres veïns sinó també el seu compromís amb la ciutat de Burriana, que situen a la capital de la Plana Baixa com tot un referent en les competicions esportives”, ha valorat el regidor d'Esports, Fran Capdevila.