• L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, juntament amb el regidor d'Educació, Alejandro Clausell ha acudit a la Diputació Provincial de Castelló amb la finalitat de firmar la cessió de l'immoble


Burriana.- (04-06-2024). Este matí, l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, junt al regidor d'Educació, Alejandro Clausell, han acudit a la Diputació Provincial de Castelló amb la finalitat de rubricar la cessió del traspàs de la titularitat del CEEI Públic Pla d'Hortolans a l'Ajuntament de Burriana. Després de la firma de la mutació demanial de l'immoble, a partir d'ara serà el consistori burrianenc l'encarregat de mantindre el seu ús com a centre d'educació especial.

 

Per part seua, l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, ha agraït a la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, “el compromís amb Burriana, fent realitat i formalitzant, la cessió per a escometre les obres de remodelació del centre educatiu”.

 

Cal recordar, que l'Ajuntament de Burriana té aprovada per part de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport la proposta de reforma integral d'este centre educatiu, després de la seua sol·licitud perquè esta actuació fora inclosa en el Pla Edificant.

El CEE Pla d’Hortolans es va inaugurar l'any 1984 i és un centre d'àmbit comarcal, dedicat específicament a l'Educació Especial, que atén les necessitats educatives especials de caràcter permanent de l'alumnat degudes a la diversitat funcional.