• Les platges de Grau-Malvarrosa i L'Arenal lluïxen des d'este matí els distintius de qualitat ambiental de la Bandera Blava 2024

  • Un reconeixement internacional a la qualitat i l'excel·lència en la gestió ambiental i turística costanera.

 

Burriana.- (05-06-2024). Els distintius de qualitat ambiental de la Bandera Blava 2024, atorgats per la Fundació ADEAC, ja onegen a les platges de Grau-Malvarrosa i L'Arenal de Burriana.

 

Este reconeixement internacional a la qualitat i l'excel·lència en la gestió ambiental i turística costanera va ser arreplegat per l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la setmana passada en l'acte de lliurament de Banderes Blaves de la Conselleria de Medi Ambient.

 

Així doncs, este matí, acompanyat per la regidora de Medi Ambient, Noelia Peris, la regidor de Festes, Paloma Boix, i la directora de l’Escola de la Mar de la Generalitat Valenciana a Burriana, Diana Saura, s'ha procedit a l'hissat estes banderes a les platges de la capital de la Plana Baixa.

 

Este distintiu, se suma a la bandera d’ECOPLAYAS 2024 atorgada per ATEGRUS, que recentment va renovar la seua certificació a la platja de l'Arenal.