• L'acte oficial de lliurament d'ajudes i guardons es realitzarà el pròxim 10 de juny a l'ajuntament

  • Es concediran tres premis de 500 euros a la Millor Trajectòria Educativa i sis beques per a cursar estudis d'anglés al Regne Unit

  • La conferència serà a càrrec de l'historiador, José Francisco Albelda García, fundador d’“Arqueocas. Patrimoni I arqueologia”.


Burriana.- (05-06-2024). El pròxim 10 de juny, a les 18:30h., el Saló de Plens de l'Ajuntament de Burriana acollirà el lliurament de beques i premis a la millor trajectòria educativa del curs 2023/2024 per part de la Fundació Cañada Blanch. En total, sis alumnes rebran una beca per a cursar estudis d'anglés al Regne Unit i gaudir durant un mes de la programació especial que la fundació prepara este projecte d'immersió lingüística. En ell podran conéixer el funcionament de l'Institut espanyol Vicente Cañada Blanch de Londres, i realitzar una visita a l'ambaixada d'Espanya sent rebuts personalment per l'ambaixador, entre altres experiències curriculars.

 

Altres tres estudiants rebran un premi de 500 euros per la seua excel·lent labor estudiantil durant l'últim curs, tenint en compte l'expedient acadèmic de cadascun d'ells, les candidatures del qual van ser presentades pels mateixos centres.

 

Durant el mateix acte, tindrà lloc una conferència per part de l'historiador i fundador de “Arqueocas. Patrimoni I arqueologia”, José Francisco Albelda García, qui ha publicat diferents obres de divulgació sobre el Patrimoni Cultural de la província. També va ser guardonat amb el premi Ciutat de Burriana d'Investigacions Històriques en 2022 i 2023. El ponent dedicarà unes paraules d'agraïment i transmetrà alguns consells per al futur acadèmic i laboral als guardonats.

 

El regidor d'Educació, Alejandro Clausell, ha volgut agrair “la implicació, perseverança i tenacitat de l'alumnat que este pròxim dilluns veuran recompensat tot el seu esforç en els estudis”.