• El claustre del Centre Municipal de la Mercé acull la mostra artística fins al 21 de juny

24.05.24 (Burriana). El Centre Municipal de les Arts de Burriana ha inaugurat l'exposició de final de curs de l'alumnat Adult i Sènior del Taller d’Arts Plàstiques. Així doncs, les obres que han realitzat durant tot aquest curs, ja llueixen el Claustre del Centre Municipal la Mercé i es podran visitar fins al pròxim 21 de juny en l'horari habitual de l'edifici cultural. 

 

Gràcies a aquesta mostra de tancament de curs, l'alumnat té la possibilitat d'exposar els treballs de dibuix, pintura i ceràmica que han realitzat en les seues classes regulars. Com a resultat, l'exposició és un fidel reflex de l'evolució experimentada a les aules i serveix d'impuls perquè l'alumnat continue superant-se any rere any. A la inauguració van acudir tant els artistes, com el professorat i l'equip directiu, els qui després de contemplar l'exposició van compartir una àgape en el Jardí Arqueològic de La Mercé.

 

Per part seua, el regidor de Cultura, Jesús Albiol, vol posar en valor el treball que es realitza a les aules: “El Centre Municipal de les Arts és clar exemple que l'art amateur no està renyit amb la qualitat artística i bona mostra d'això són les obres que es presenten en l'exposició, en les quals els alumnes han aconseguit posar en valor els ensenyaments adquirits a les aules”. De la mateixa manera, la directora del centre burrianenc, Ana Llopis, agraeix a l'equip de docents, format per José Simón, Isabel Monfort, Clara Martínez, Angie Vera i Amèlia Gual la seua implicació en els projectes: “Si l'àrea d'Arts Plàstiques és una de les més demandades en aquest centre, no és casualitat. El treball del professorat és impecable”.