Burriana (14.06.24).- L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor d'Urbanisme, Juan Canós, i membres de l'equip de Govern, han continuat aquest divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En aquesta ocasió, ha tingut lloc durant la inauguració del nou parc caní en l'Avinguda Transport. 

El trasllat del parc caní de la Plaça Hereu a Avinguda Transport ha sigut per a atendre les queixes que els veïns van traslladar a l'ajuntament durant l'anterior legislatura. Entre els motius que van esgrimir els residents i que van presentar per registre en el consistori es trobaven les contínues molèsties que generava tindre el parc caní a escassos metres dels habitatges, incloent-hi les males olors i entrada contínua de pols en els habitatges, juntament amb sorolls constants i lladrucs a altes hores de la matinada que impedien el descans dels residents de la zona.

Durant la visita, els veïns han agraït les actuacions que han sigut coordinades per les regidories d'Urbanisme i Via Pública dels edils, Juan Canós i Mario Trullen respectivament, per a la construcció del nou parc caní allunyat dels habitatges. Així, l'alcalde juntament amb els membres de l'equip de Govern han procedit al tancament definitiu de l'antic parc caní.

“Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs.