• En la tercera edició de l'esdeveniment, s'han congregat en l'Arenal de Burriana quasi 700 triatletes entre les seues 4 distàncies.

Burriana.- (15-06-2024). Aquest dissabte 15 de juny s'ha dut a terme una nova edició del Infinitri Burriana Triathlon Festival. La seua etiqueta de “festival” la diferència de moltes altres proves de triatló pel que allí es viu, gaudit de principi a fi de l'esdeveniment: en primer lloc es posen en joc 4 distàncies alhora en un mateix matí, des de la Short, la més assequible, fins a la Half, la distància regna. Això permet a molts clubs acudir en grup perquè tots els seus integrants, tinguen el nivell que tinguen, puguen gaudir d'un matí d'esport amb els seus companys, uns animant a uns altres cada vegada que un dels seus integrants entra en meta. 

 

Un altre aspecte que enamora als que van viure l'experiència el passat cap de setmana, és la zona que es troben en travessar la meta: el Infinitri Village. És l'ànima de l'esdeveniment i on va començar l'autèntica tercera transició. Un grup de música rock va amenitzar en la zona de recuperació a tots els valents que van anar creuant la moqueta roja de finisher. Paella valenciana, dolços i coques locals, fruita variada, pizzes de tots els sabors, cervesa, photocall, zona de massatges… un ambient perfecte per a baixar pulsacions i comentar la gesta amb els companys.

 

Amb tan sols 3 edicions, torna a trencar rècords de participació i sobretot, i més important, de satisfacció entre els i les triatletes, que un any més es van de la localitat castellonenca amb un gran sabor de boca.

 

Cada distància recorre els següents quilòmetres; Half (1,9 km de natació / 84 km de ciclisme / 21 km de carrera a peu), Aquabike (1,9 km de natació / 84 km de ciclisme), Olympic+ (1,5 km de natació / 42 km de ciclisme / 14 km de carrera a peu) i Short (1 km de natació / 21 km de ciclisme / 7 km de carrera a peu. Totes elles amb la característica de disputar-se en modalitat no drafting (no es pot anar amb bici a roda) fent-les així mes atractives.

 

Els guanyadors d'aquesta tercera edició han sigut Isabel Solsona i Jordi Pascual en distància Half; Nerea García i Jose Ignacio Tapias en distància Aquabike; Neus Lluch i Santi Martínez en distància Olympic+; Karmele Garaioa i Pablo Sospedra en distància Short. A l'acte de lliurament de trofeus ha assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Burriana, Francisco Capdevila juntament amb l'edil de Turisme, Noelia Peris.