• La nova àrea d'aparcament, que tindrà entre 1.200 i 2.000 metres quadrats, se situarà sobre terrenys sense ús per a solucionar el problema de falta d'estacionaments en la zona marítima


Burriana.- (22-06-2024). L'Ajuntament de Burriana ha publicat els plecs per al lloguer de terrenys sense ús en l'avinguda Mediterrània, l'avinguda Constitució i la seua prolongació, i els carrers Mestre Vicent Asensi, La Farola i el Polígon UE-A5. L'objectiu és, dins de la política de l'equip de govern de facilitar aparcament públic i gratuït en les zones més tensionades de Burriana, crear una zona d'estacionament de prop de 60 places.

Les condicions del plec indiquen que l'Ajuntament llogarà solars sense ús durant tres anys, amb un pagament de 2.500 euros anuals. En el cas que les parcel·les no arriben a la superfície mínima, el consistori anima als propietaris de terrenys confrontants al fet que acorden agrupar-los per a poder accedir a l'arrendament.

El regidor d'urbanisme, Juan Canós, ha assenyalat que “l'Ajuntament analitzarà les ofertes presentades i, d'acord amb els plecs, es triarà com més prompte millor la parcel·la més favorable per a adequar-la i que este estiu ja estiga disponible l'aparcament públic perquè veïns i visitants puguen gaudir de les nostres platges”.

Este projecte s'emmarca en del Pla d'ampliació i creació d'espais d'estacionament a Burriana, que projecta la creació d'un aparcament d'autocaravanes a La Serratella i la construcció d'un aparcament subterrani en el centre. Des de l'inici d'esta estratègia, ja s'ha incrementat el nombre de places d'aparcament en la zona del Grau amb la modificació de la circulació en algunes dels seus carrers.