• Estes obres solucionen una reivindicació històrica dels veïns d'esta zona de la ciutat i mostren l'aposta de l'Ajuntament de Burriana per la sostenibilitat, en separar les aigües residuals de les pluvials, evitant la contaminació de la mar


Burriana.- (22-06-2024). L'Ajuntament de Burriana ha finalitzat les obres de renovació de la xarxa de clavegueram i proveïment d'aigua potable en la zona de la Malvarrosa. El condicionament d'estes infraestructures hídriques resol una petició històrica dels veïns de La Malvarrosa, que patien inundacions en les seues vivendes davant episodis de pluja.

 

L'equip de govern, després de reunir-se amb els propietaris de la zona i amb FACSA, empresa responsable de la gestió de l'aigua, va iniciar estes obres que, a més de posar fi a les inundacions, suposa una aposta per la sostenibilitat en l'ús de l'aigua. Amb el nou sistema de clavegueram i de xarxa de proveïment d'aigua potable, es realitza una separació de les aigües pluvials d'aquelles denominades “negres”, dirigint aquelles d'origen pluvial a la séquia per a ser abocades a la mar, i les que són residuals, a la depuradora.

 

El regidor de via pública de l'Ajuntament de Burriana, Mario Trullen, afirma que “amb estes importants obres, escoltem i posem solució a una reivindicació històrica dels nostres veïns, que veien com les seues cases s'inundaven davant qualsevol episodi de pluja”.