Burriana.- (26-06-2024). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Via Pública liderada per l'edil Mario Trullen, ha realitzat tasques de pintat en els accessos a les platges des de l'Avinguda Mediterrània, com a continuació de les intervencions ja realitzades en el carril bici des del carrer Juan Carlos I fins al Grau durant les obres d'ampliació de l'Avinguda Mediterrània.

Concretament, s'han pintat dos accessos que combinen un carril per als vianants amb un carril bici per a donar seguretat a vianants i ciclistes que accedisquen a la platja, específicament en els limítrofs del Merendero Manolo i l'entrador de La Roca de la costa de Burriana.

Per la seua part, l'accés situat a l'altura de l'Hotel Aloha, es troba dins de la licitació de l'ampliació de l'Av. Mediterrània, per la qual cosa es procedirà a la modificació d'esta entrada durant la realització de les obres previstes en el pròxim mes de setembre.

A més, s'ha pintat la zona d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda PMR en la zona sud de la Platja de l'Arenal, així com s'habilitat una via d'entrada i eixida per a este aparcament, ja que durant els anteriors anys, quedava bloquejat el seu accés per vehicles que estacionaven sense regulació.

Finalment, també s'ha repintat el carril ja existent per a ciclistes i vianants en el Camí Fondo, entre l'Av. Mediterrània i l'Av. Cañada Blanch.