Correos de Burriana amplia horarios y servicios
  • - Aquesta setmana ha començat l'ampliació dels horaris de l'oficina i la millora de la prestació del servei per als habitants del municipi


L'oficina de Correos a Borriana, situada al carrer Major 1, ha ampliat aquesta setmana l’horari d'atenció al client. Aquesta millora suposa que l'oficina obrirà les portes de manera ininterrompuda de dilluns a divendres, des de les 8.30 hores fins a les 20.30 hores, i respon a les gestions realitzades des del govern municipal per a aconseguir-lo.

En la reunió mantinguda entre l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la regidora d'Hisenda, Cristina Rius, i els gerents de Producció i de Productes i Serveis de l'Àrea Est de Correos, José Luis Sánchez i Ernesto Adell, s'han tractat també propostes sobre altres serveis de l'oficina, que s'estan valorant.

L'alcaldessa ha valorat que la mesura de l'ampliació de l'horari “millorarà el servei per als més de 35.000 habitants de Borriana que podran acudir a aquesta oficina a realitzar les seues gestions durant tot el dia, en horari també de vesprades”.

A més, aquesta actuació facilitarà als clients de correus la recollida d’enviaments, si estan absents dels seus domicilis durant les hores habituals de repartiment, i suposa una millora tant per a la ciutadania com per a les empreses locals.

Amb aquesta millora, l'oficina de correus de Borriana obri en horari continuat i ampliat, igualant l'atenció al públic que fins ara realitzava Correos tan sols a les oficines de Castelló i Vila-real, que ja operaven d'aquesta manera.

L'oficina de Correos al municipi també ha diversificat l’oferta i més enllà dels serveis d'admissió i lliurament d'enviaments s'han incorporat productes i serveis amb una demanda que continua creixent. Es poden realitzar enviaments de paqueteria i postal, pagar subministraments, fer gestions de trànsit i realitzar tràmits bancaris.

Ara, a més, des d'aquesta oficina es presta també el servei d'enviament digitalitzat de documentació als registres de les administracions públiques adherides a ORVE (Oficina de Registre Virtual d'Entitats).

El servei ORVE és una aplicació en el núvol que permet digitalitzar i signar electrònicament la documentació presentada en la finestra del registre, que permet a la ciutadania i a les empreses l'enviament telemàtic de documentació .