Burriana.- (17-05-24). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor de Via Pública, Mario Trullen, i el regidor d'Urbanisme, Juan Canós, han continuat este divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En esta ocasió ha tingut lloc en la zona de La Serratella, concretament la Playeta de la Ratlla de Nules.

 

Entre les peticions que ha pogut escoltar l'alcalde es troba la d'augmentar la il·luminació i vigilància en la zona. A més de posar solució a la falta de manteniment d'una propietat en estat ruïnós que suposa un perill per als veïns.

 

Durant la visita, els habitants de la zona també han traslladat a l'alcalde la necessitat de condicionar i reparar la carretera d'entrada a la costa, així com limitar l'accés de trànsit rodat a la platja nova. Finalment, han manifestat la urgència de prendre mesures sobre la falta de neteja i aparcament sorgits de l'estacionament continu de caravanes en una zona no habilitada.

 

Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs.