El consistori comptarà amb 11.519,24 euros procedents del programa Pla d'Ocupació 2024 durant els mesos de juliol, agost i setembre per a fer tasques de neteja i manteniment d'equipaments municipals

L'Ajuntament de Burriana ha rebut una subvenció de 11.519,24 euros procedents de la Diputació de Castelló, i inclosa en el programa Pla d'Ocupació 2024, amb la finalitat de contractar 2 persones durant els mesos de juliol, agost i setembre per a fer tasques de neteja i manteniment d'equipaments municipals a les platges del municipi.

 

Les persones hauran d'estar inscrites com a aturades en el Espai LABORA, incloure en la seua fitxa l'ocupació d'escombrariaire i tindre el permís de conduir B1. D'esta manera, el consistori de la capital de la Plana Baixa presentarà la sol·licitud de candidats a través del Espai Labora el pròxim 20 de maig.

 

Una vegada, comprovat que les persones inscrites complixen amb els requisits seran remeses per part del Espai Labora, tres candidats per lloc, perquè l'Ajuntament de Burriana realitze la baremació final d'acord amb els criteris establits per la Diputació Provincial de Castelló i publicades en el BOP del 9 de març de 2024.

 

Les persones que resulten triades realitzaran actuacions de neteja i manteniment de les platges durant els mesos d'estiu, així com actuacions en instal·lacions del litoral com ara passarel·les, llavapeus, jocs, casetes entre altres.

 

Sobre aquest tema, la regidora de Polítiques Actives d'Ocupació, Suni Fandos, ha agraït “el compromís de la Institució provincial per a reforçar el personal durant el període de major activitat en els municipis costaners, així com la importància d'estos programes per a fomentar l'ocupació al mateix temps que es milloren els servicis als ciutadans”.