La Falla Barri L'Escorredor s'alça amb el primer premi 

La Falla Barri La Bosca s'alça amb el primer premi de la categoria Infantil 

 

Esta vesprada s'ha celebrat el lliurament de premis de les Creus de Maig 2024, en el qual la Falla Barri València ha aconseguit el premi a la millor Creu de Burriana d'enguany. Per la seua part, la Falla Barri La Bosca ha aconseguit el premi a la millor Creu de la categoria infantil, a més del primer premi Infantil.

En la categoria adulta, el primer premi ha sigut per a la Falla Barri L'Escorredor, el segon per a la Falla Barri València i el tercer per a la Creu de la Falla Don Bosco. En categoria infantil, el segin premi ha sigut per a la Falla Barri València, i el tercer per a la Falla Barri L'Escorredor.

També s'ha entregat el premi a la Falla guanyadora del concurs de selfies de Falles, en el qual les comissions falleres van participar en la promoció de les festes josefines mitjançant el #BurrianaEnFalles. La Falla guanyadora ha sigut la Falla Chicharro.

En l'acte han estat presents l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Paloma Boix, i les Reines Falleres 2024, Laia Molina i Anna Solà.