• El consistori invertirà quasi 100.000 euros que inclouran a més millores en la impermeabilització d'algunes zones que patixen filtracions en la coberta i pintarà la part més antiga del cementeri


Burriana.- (19-05-24). L'Ajuntament de Burriana pavimentarà 600 metres quadrats en el Cementeri Municipal per a donar resposta a les peticions veïnals sobre el mal estat d'alguns vials interns del cementeri que han provocat caigudes de persones d'avança edat. A més, dins de la inversió de quasi 100.000 euros que destinarà l'equip de Govern a les millores en el cementeri, es realitzaran també tasques d'impermeabilització en 30 metres de coberta, que actualment patixen filtracions d'aigua, amb l'objectiu de frenar la deterioració.

Així mateix, està planificat pintar 320 metres quadrats en la part més antiga del cementeri municipal amb l'objectiu de millorar visualment el cementeri vell, la zona que porta més temps construïda.

 

Unes actuacions que se sumen a la recent ampliació a la urbanització i la construcció de 200 nínxols i 72 columbaris en el cementeri municipal, on es va arribar a ampliar el recinte municipal de la Capital de la Plana Baixa en una àrea de 644,37 metres quadrats i que va suposar una inversió de quasi 300.000 euros.

Sobre aquest tema, el regidor de Cementeri, Mario Trullen, ha detallat que “les actuacions dels últims mesos estan donant resposta a les necessitats d'una ciutat de la grandària poblacional com Burriana, així com estan resolent els problemes arrossegats en el temps per falta de manteniment dels últims anys”.