Burriana.- (28-05-2024). Després de la seua visita als col·legis i instituts del municipi, els educadors ambientals de la Campanya 'Recicla d'Or', impulsada per l'Ajuntament de Burriana junt a FOBESA, ixen als carrers per a desenvolupar accions de participació conjunta que destaquen la importància del reciclatge i la protecció el medi ambient.

 

Este matí, acompanyat pel regidor de Via Pública, Mario Trullen, i la regidora de Mercat, Suni Fandos, els educadors ambientals han visitat el mercat ambulant per a fer lliurament d'imants, borses de reciclatge i cistelles per a material orgànic.

 

El diumenge passat, es va instal·lar en el Mercat de la Mar un estand informatiu de 'Recicla d'Or' en el qual els educadors també van obsequiar als assistents amb estos regals que no sols fomenten el reciclatge sinó que també impulsen una economia circular basat en la reutilització i el reciclatge de materials per a prolongar la seua vida útil, reduint així la generació de residus i promovent la sostenibilitat.

 

Cal recordar, que a més de les xarrades i jocs participatius en els centres educatius burrianenses, la campanya ha estat recolzada per la instal·lació de papereres de reciclatge i quatre miniecoparques distribuïts pel municipi: un en el Mercat Municipal, un altre en la plaça 9 d'octubre, un en el Grau i un altre en el port, on es poden depositar diversos elements com a cartutxos de tinta d'impressora, xicotets electrodomèstics, piles, bombetes LED, càpsules de café, entre altres.