Burriana.- (20-06-24). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat per la regidora de Festes i Promoció lingüística, Paloma Boix, han continuat aquesta setmana amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. Aquest, ha sigut la segona de les trobades amb els més joves de Burriana, ja que en aquesta ocasió ha sigut el torn de l'alumnat de l'institut IES Jaume I, en representació de la joventut del municipi.

 

Durant la trobada, l'alcalde i la regidora han escoltat diverses peticions, destacant principalment la necessitat de crear més espais d'oci, camps de futbol, i una piscina municipal a l'aire lliure.

 

Els estudiants han expressat la seua preocupació per diversos temes d'actualitat, com són les obres del nou IES Jaume I o l'estat del PAI Sant Gregori. Així mateix, han sol·licitat la creació de carrils bici amb itineraris més coherents i segurs per a facilitar els desplaçaments pel municipi, així com un servei d'autobús que connecte Burriana amb les Alqueries.

 

L'alcalde va concloure la trobada agraint “l'activa participació de l'alumnat i valorant positivament les nombroses propostes i possibles solucions presentades”. Aquest tipus de trobades amb els veïns “+ joves” de la ciutat, continuaran realitzant-se per part de l'equip de Govern amb altres centres educatius de la ciutat, amb l'objectiu de conéixer en profunditat les necessitats de la nostra joventut.