• El tradicional sorteig d'escales se celebrarà el 17 de juliol a les 11:00h en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Burriana

Burriana (19.06.24). L'Ajuntament de Burriana està començant a ultimar els primers detalls dels festejos patronals dedicats a la Verge de la Misericòrdia 2024 que se celebraran del 31 d'agost al 8 de setembre de 2024. Després d'eixir a la llum que el cartell ‘Una festa per a tots’ de Manuel Candau serà la imatge anunciadora dels festejos patronals, entre les actuacions preparatòries des de la regidoria de Festes, cal destacar que s'ha obert el termini d'inscripció per a la demanda i sorteig de cadafals i escales per a les festes de la Misericòrdia. En el cas dels cadafals, serà des del 20 de juny fins al 19 de juliol i per a les escales, del 20 de juny al 12 de juliol.

 

El tradicional sorteig d'escales se celebrarà el 17 de juliol a les 11:00h en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Burriana, mentre que el seu muntatge per al cas de cadafals està previst en la plaça El Pla, el dilluns 26 d'agost i en la Plaça Major, el dimarts 27 d'agost. Per a les escales serà el dijous 30 d'agost.

 

Les festes de la Misericòrdia compten amb un total de 89 cadafals i, igual que l'any anterior, aquestes infraestructures hauran de passar la inspecció de seguretat per a complir amb la legislació vigent i les normes de seguretat durant el mes vinent d'agost. Enguany, també està previst, una infraestructura instal·lada en la plaça Major adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda i diversitat funcional psíquica amb la finalitat que puguen gaudir dels festejos taurins. Una iniciativa que porta funcionant des de l'any 2006, en suport i col·laboració amb l'Associació Col·lectiu de Discapacitats de Burriana (ACODIS) per a avançar en un municipi més inclusiu.

 

La regidora de Festes, Paloma Boix, ha animat “a inscriure's a totes les penyes interessades” i ha desitjat uns “festejos taurins segurs per a la Misericòrdia 2024”.