• A més d'actuacions de sanejament i pintat de les casetes, reposició de cartelleria i sistemes de reg o reparació del clos perimetral, s'instal·laran càmeres de seguretat per a dotar de major vigilància al recinte


Burriana.- (27-06-2024). La regidoria de Control de Contractes, liderada per l'edil Suni Fandos, junt a l'empresa concessionària Urbaser, han coordinat una sèrie de millores i tasques de manteniment en l'Ecoparc Municipal de Burriana, a conseqüència de la falta de manteniment dels últims anys i els actes vandàlics esdevinguts el passat 19 de juny, en les quals es va destruir part del clos del recinte i algunes zones de les instal·lacions interiors, a més de realitzar-se diferents pintades.

 

Entre estes actuacions que han finalitzat esta setmana i que s'engloben en el Pla de Neteja Integral d'Edificis Públics, es troba el sanejament i pintat de les casetes, adequació i neteja dels interiors d'estes, així com els banys i diferents estades de la caseta gran, a més de la renovació dels vinils de la cartelleria, manteniment de les zones enjardinades i la reparació dels seus sistemes de reg, així com la reparació i substitució del clos perimetral danyat durant els actes incívics.

 

Així mateix, amb l'objectiu de dotar de major seguretat al recinte, durant el mes de juliol es procedirà a la instal·lació de càmeres de seguretat, seguint les especificacions del tècnic municipal, posant fi a una demanda per part de l'empresa concessionària que durant anys ha exigit major control de les instal·lacions, a causa de diferents furts acumulats durant el temps, que han quedat desatesos i ocasionant perjuí per a l'empresa concessionària.

 

Cal recordar que l'Ecoparc oferix un servici de depòsit i retirada d'estris totalment gratuït, en horari dels mesos de novembre a març de 10:00h. a 18:00h. de dilluns a dissabte i de 10:00h. a 14:00h. els diumenges; i d'abril a octubre, de 10:00h. a 14:00h. i de 16:00h. a 20:00h de dilluns a dissabte i de 10:00h. a 14:00h. els diumenges.

 

Sobre aquest tema, Fandos ha assenyalat que “dotarem a estes instal·lacions de la seguretat necessària davant els actes incívics que per desgràcia han estat succeint durant molt de temps, sense que l'equip de Govern anterior posara cap remei, i a donar-li de nou un bon aspecte a les instal·lacions. D'esta manera, ajudarem al fet que el servici gaudisca d'una major qualitat per als ciutadans de Burriana que són els grans beneficiaris”.