• El restaurant Flamingo's Coffe revalida per tercer any consecutiu el títol a la millor Tapa amb la seua "Burriana, París y Londres"

Burriana.- (27-06-2024). La regidora de Turisme, Noelia Peris, ha visitat este matí els establiments guanyadors de la XIII Ruta de la Tapa / Ruta del Sabor per a entregar els respectius premis.

El primer premi ha sigut per a la Tapa "Burriana, París i Londres" de Flamingo's Coffee, qui revalida el títol de la millor tapa de Burriana per tercer any consecutiu. Gràcies a este premi, la Tapa serà el cartell anunciador de la pròxima edició de la Ruta de la Tapa / Ruta del Sabor 2025 i el local ha guanyat a més un especial en un mitjà de comunicació especialitzat en gastronomia. Al seu torn, la Tapa guanyadora va resultar semifinalista per a ser una de les 5 millors tapes de la província Castelló en el concurs a la millor Tapa de la Comunitat Valenciana.

El segon premi l'ha aconseguit la Tapa "Cachopín trufado" de la Taverna Colmado Maruja i finalment el tercer premi ha sigut per a la Tapa "La Pinta" de Náutico Restaurante. 

Al seu torn, en l'Oficina de Turisme ha tingut lloc el lliurament de premis als guanyadors del sorteig dels passaports que es van depositar en les urnes habilitades en els locals una vegada aconseguits 10 segells de consumició.

El primer premi, una estada per a dos persones d'un cap de setmana en el Gran Hotel Peníscola (mitja pensió i spa), ha sigut per a Constantín Petescu. 

El segon premi, una nit en la Maison de Calatrava de Burriana (amb desdejuni inclòs), ha recaigut en Mª Ángeles Bort. 

I el tercer premi, un lot de productes Km.0 de la Cooperativa Sant Josep de Burriana, ha sigut per a Ricardo García. 

Cal recordar que en esta edició que es va celebrar del 3 de maig al 2 de juny, 18 restaurants i bars del municipi van obrir les seues portes per a oferir una selecció d'exquisides tapes. 

Peris ha agraït la "implicació dels restaurants per elaborar estes propostes tan exquisides que han fet que veïns de Burriana i turistes pugueren descobrir nous llocs i locals, a més de gaudir de la diversitat, riquesa i professionalitat de l'hostaleria burrianenca, en unes jornades culinàries que han comptat amb una gran participació ciutadana". Al seu torn, també ha volgut “agrair a les empreses col·laboradores amb els premis, pel seu compromís amb la nostra gastronomia i la seua promoció”.