Baile mes de febrero
  • Els dies 5 i 19 de febrer, la ciutadania podrà xalar de balls de saló, llatins i ball en línia a la Llar Fallera


Les persones amants del ball a Borriana tindran jornades gratuïtes de ball en les instal·lacions de la Llar fallera, inicialment durant el mes de febrer, segons es desprèn de la reunió mantinguda entre l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el regidor de Participació Ciutadana, Hilario Usó, i representants de l'associació de Borriana Ball i més.

En la trobada, s'ha decidit per part del govern municipal autoritzar, inicialment i depenent de l'evolució de la pandèmia i de les recomanacions sanitàries, que la ciutadania del municipi puga gaudir al febrer de dos jornades de balls de saló, llatins i ball en línia, organitzades per l'associació Ball i més, concretament els dies 5 i 19.

El responsable de Participació Ciutadana ha explicat que en les dos jornades de ball “serà obligatori aportar el certificat de vacunació i es respectaran totes les mesures anticovid. A més de la ventilació del local, serà obligatori l'ús de la mascareta”.

Segons ha indicat Hilario Usó, per al dissabte 5 s'ha organitzat un sopar de paiporta a les 21 hores i ball amb discomòbil des de les 11h de la nit fins a les 2h de la matinada. L'entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l'aforament permès pel protocol sanitari. Per al sopar serà necessària la inscripció en els telèfons de l'associació: 629 22 90 75 o 661 45 64 09.

Per al dissabte 19 de febrer es preveu ball amb sopar de càtering a les 21h i actuació en directe del duo borrianenc Twins a partir de les 23h i fins a les 2h de la matinada. El sopar de càtering té un cost de 10,50 euros i serà necessària la inscripció prèvia en els mateixos telèfons de l'associació i, a partir de les 23h, l’entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l'aforament permès pel protocol sanitari.