nuevo curso de agricultura ecológica 2022
  • El curs, obert a totes les persones del municipi interessades, es desenvoluparà en 6 jornades teòriques de 2 hores i 8 sessions pràctiques en els horts d'oci municipals

  • Les persones interessades poden inscriure's telefonant o enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 671 81 53 94


El regidor de Participació Ciutadana i Gent gran de l'Ajuntament de Borriana, Hilario Usó, ha anunciat un nou curs d'agricultura Ecològica obert a totes les persones del municipi interessades, que començarà aquest mes de febrer i les pràctiques del curs es realitzaran als mesos de març, maig i juny.

El curs d'iniciació, dirigit a les persona interessades en l'horta familiar, pretén ensenyar a cultivar hortalisses i fruits de qualitat de l'horta des del primer dia. Està organitzat en sis sessions teòriques de dos hores que s'impartiran en el sala de plens de l'Ajuntament de 19h a 21h els dies 21, 23, 24 , 25 i 28 de febrer, i en març els dies 4 i 28.

Les sessions pràctiques es realitzaran en els horts d'oci els dies 26 de febrer, 5, 12 i 26 de març, 28 de maig, i el 4, 11 i 18 de juny, amb les persones usuàries dels horts d'oci municipals situats en Novenes de Calatrava.

Hilario Usó considera que el curs és una manera de “donar a conèixer l'agricultura i conscienciar sobre el bon ús del consum ecològic i responsable a Borriana” i, també, una manera de “satisfer i potenciar els coneixements i les necessitats d'aquelles persones que dediquen part del seu temps, com a hobby o teràpia, a l'horta familiar o en una parcel·la en els horts d'oci de l'Ajuntament de Borriana”.

Una iniciativa a través de la qual es pretén descobrir i conèixer les plantes, la terra, les millors llavors i moltes coses més, des del principi. Un ampli contingut de temes que van des de les plantes, els éssers vius, les relacions i la seua adaptació al medi, fins als aspectes sanitaris en horticultura ecològica, plagues i malalties.

Les persones interessades en aquesta formació poden inscriure's telefonant o enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 671 81 53 94.