Ja estan a la venda les entrades per a dos espectacles destacats, de dansa i de flamenc, que es podran gaudir el mes de novembre al teatre Payà de Borriana.
El primer serà el divendres dia 22 a les 22h, en el qual la companyia València Dancing Forward presentarà el seu nou espectacle titulat VDF2019. Aquest espectacle consta de peces de dansa clàssica, neoclàssica i contemporània de coreògrafs de renom i de joves promeses. En primer lloc, el públic podrà gaudir d'una peça del valencià Nacho Duato que és un dels coreògrafs amb més renom del panorama internacional.
També compta amb una peça d'un creador internacional i director de la seua pròpia companyia de dansa d'estil neoclàssic a Magúncia (Alemanya), Stéphen Delattre. A més, es podrà gaudir del treball de la jove promesa Javier Monzón, exballarí de la Companyia Nacional de Dansa i Nederlands Dans Theater.
Les peces més contemporànies seran del col·lectiu jove i innovador, Led Silhouette que aborda temes actuals com la identitat o el suïcidi (Madrid) i d'una òpera prima de la destacada coreògrafa valenciana, Clara Barberá. Quant a la dansa clàssica es podrà gaudir d'una peça essencial del repertori clàssic amb una gran bellesa estètica que sabrà apreciar tota classe de públic.
El pas de la València Dancing Forward pel teatre Payà serà complementat amb una master class per als alumnes de dansa del Centre Municipal de les Arts Rafael Martí de Viciana.
El segon dels espectacles està programat per al divendres dia 29 de novembre a les 22h al Teatre Payà i tindrà el flamenc com a fil conductor. El projecte Amura uneix musicalment els passos del violoncel·lista francès Matthieu Saglio, del guitarrista flamenc José 'El Piru' i de la cantaora i ballarina Isabel Julve. El resultat és un diàleg espontani, una evidència tranquil·la, amb cordes que componen un arc de Sant Martí sonor de mil matisos.
El nexe d'unió dels artistes i companys és el flamenc, terra d'origen per a 'El Piru' i Isabel Julve, i terra d'aventura per a Matthieu Saglio, que descobreix el violoncel seguint la via clàssica (medalla d'or en el Conservatori de Rennes, França, en 1995), però prompte defuig de qualsevol academicisme i comença a acostar-se al jazz des de l'any 1996, per a després iniciar-se en nombroses músiques del món.
'El Piru' es va formar amb els grans mestres de la guitarra flamenca, a Andalusia. Prompte ha anat forjant un estil molt personal, caracteritzat per una gran elegància i per la seua facilitat natural per a acompanyar les veus dels cantaors.
Isabel Julve, després d'estudiar dansa clàssica, música, flamenc i cant a Madrid i València, va començar a participar en gires internacionals amb artistes de renom com la Tani, Morenito de Iyora i Chicuelo, entre altres. Des de finals dels anys 80, Isabel Julve ha participat en les més prestigioses associacions de flamenc de València.
Les entrades per cada espectacle són de 5 € en platea i de 4 € en les butaques d'amfiteatre i ja estan a la venda en Buraudio (Escorredor, 58) de dilluns a divendres de 10h a 13h, i dimarts i dijous de 18h a 20h. En les taquilles del teatre Payà estaran a la venda una hora abans de cada espectacle.