- L'espectacle està previst, com és habitual, al CMC la Mercè, a les 18h i amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament


L'espectacle Contes de Pirates, a càrrec de la companyia Artea Espai, serà la nova proposta del cicle de teatre infantil El Cuc per a demà divendres 3 de març. L'obra està prevista, com és habitual, al CMC la Mercè, a les 18 h i entrada totalment gratuïta fins a completar l'aforament.

Contes de Pirates conta la història dels pirates del Vaixell IV, que han trobat el mapa que els porta fins al tresor més gran de la història. Però és una aventura tan perillosa que necessitaran nous grumets disposats a viure les més intenses i emocionants aventures. Per a tots aquells que creuen tindre ànima de pirata, aquesta és una bona oportunitat per a descobrir-ho.

En aquest espectacle, d'una hora de duració aproximadament, el públic es vorà immers en un musical amb melodies que et submergeixen en un ambient d'aventura i amb les quatre veus dels personatges donant color a una partitura molt elaborada i amb un ritme trepidant.

Segons ha destacat el regidor de Cultura, Vicent Granel, el treball per a millorar i ampliar l'oferta cultural infantil “és una prioritat”, i ha assegurat que vore com el CMC la Mercè “s'ompli de famílies interessades per la cultura cada divendres amb el Cuc és una gran satisfacció”.

A més de l'estímul propiciat pels mateixos espectacles, assistir al cicle de teatre infantil de Borriana compta amb altres al·licients, com ara anar omplint el passaport El Cuc o aconseguir les sorpreses i regals que hi ha durant tot el festival.

En l'última funció del Cuc, els passaports que compten amb tots els segells seran depositats en una urna per a realitzar un sorteig en què el premi serà una experiència cultural per a tota la família.