- Els dos musicals es representaran aquest cap de setmana, del 31 de març al 2 d'abril, abans de Pasqua

- Les últimes entrades es poden adquirir en la web <entradesborriana.com>


A dos dies per a la representació, el Teatre Payà de Borriana es prepara per a acollir les primeres cites d'enguany en terres valencianes de dos musicals que han omplit les sales dels teatres a la Gran Via de Madrid. El musical Tadeo Jones, i el musical d’els 80 i 90, amb les últimes entrades a la venda en <entradesborriana.com>.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha insistit que “és una gran oportunitat tindre dos musicals d'aquestes característiques a Borriana”. Per part seua, la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, ha explicat que “és una aposta per al públic infantil de la ciutat abans de començar les vacances de Pasqua”.

Les últimes entrades es poden adquirir en la web <entradesborriana.com>. També es poden comprar de manera presencial en Buraudio (l’Escorredor, 58), dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, i en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

 

El musical Tadeo Jones

El diumenge 2 d'abril a les 18h, l'escenari del Teatre Payà acollirà el musical Tadeo Jones, la Tabla Esmeralda. El personatge d'animació espanyol més conegut de la història i més taquiller del cinema ha arribat als teatres amb una gran música, amb els seus personatges de carn i os, veus en directe i una cuidada posada en escena per a convertir-se en el musical familiar més important del panorama nacional.

El musical es va estrenar al desembre passat, i encara no ha eixit de gira per tot l'Estat, per la qual cosa Borriana serà una de les primeres cites.

Tadeo Jones, Sara, la mòmia, Ramona, Victoria Moon i molts més personatges de la pel·lícula estaran sobre l'escenari de la capital de la Plana Baixa. Una aventura amb temes musicals originals que s'uneixen als de la pel·lícula amb impressionants veus en directe i una posada en escena totalment innovadora a través d'un vídeo mapping.

 

El musical els 80 i 90

Per al públic adult arriba també el musical els 80 i 90, el 31 de març a les 22.30h, original d'una època única en el qual el públic compartirà l'experiència dels personatges, cantant, ballant i sent còmplices de cadascun d'ells. El millor pop espanyol dels 80 i 90 es mescla amb èxits internacionals i amb les millors cançons de l'estiu que van marcar la joventut de moltes persones.

El musical estrenat a Madrid, el primer en el seu gènere, compleix una altra temporada en la capital i, passant per la Gran Via, ara arriba a Borriana. En l'espectacle es canten amb veu en directe cançons dels més variats estils dels anys 80 i 90 en una comèdia molt divertida.

Danza Invisible, Seguridad Social, Mecano, Celtas Cortos, Alaska i molts temes més seran presents en un musical que ha omplit les sales en totes les actuacions. La inauguració d'un bar és l'excusa perfecta per a organitzar el retrobament dels amics de l'institut que van acabar els estudis fa 25 anys, i van començar tots junts en els 90.