- El concert gratuït es realitzarà el pròxim dijous, 29 de juny, a les 20 h

 

El Cor Carnevale i el Grup de Danses Tradicionals La Arenilla s'uniran en un emocionant concert conjunt en el Racó de l'Abadia dijous que ve, dia 29 de juny. Aquest esdeveniment gratuït forma part del XX Programa de concerts intercanvis musicals, una iniciativa que busca promoure l'intercanvi cultural i artístic entre diferents agrupacions.

El Grup de danses La Arenilla, en qualitat d'amfitrió, donarà la benvinguda al Cor Carnevale, una formació convidada de renom. El concert començarà a les 20 hores i oferirà una variada selecció d'estils musicals, destacant especialment les cançons tradicionals de la Plana.

En la primera part del concert, el Cor Carnevale delectarà al públic amb el seu programa divers, presentant diverses peces musicals que abastaran diferents gèneres. Es posarà l'accent en les cançons tradicionals de la Plana, en un esforç per preservar i difondre el patrimoni cultural de la regió.

Per a la segona part del concert, el Grup de danses La Arenilla ha preparat un ampli repertori de balls tradicionals valencians. Els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'una magnífica exhibició dels balls típics de la Plana, l'Alt Palància i la Ribera, ressaltant la riquesa cultural i la tradició folklòrica de la zona.

Aquest concert conjunt marca l'inici d'una col·laboració entre el Cor Carnevale i el Grup de danses La Arenilla, que culminarà en un concert de tornada el mes de setembre, com a part de les celebracions de la Mercé.

En aquest sentit, l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, s'enorgulleix de “donar suport a iniciatives culturals d'aquest tipus, fomentant la integració i l'enriquiment mutu a través de la música i la dansa tradicional”. Així, l'edil ha convidat a “tots els amants de la música i la cultura a assistir a aquest esdeveniment únic i gaudir d'una vetlada plena de talent i tradició”.