- Presentarà i estrenarà l'obra guanyadora de l'II Concurs de Composició de Música Coral en Valencià de Burriana

- Demà, 30 de juny, a les 20 hores en el Racó de l’Abadia

 

La Coral Borrianenca celebra el seu Concert d'Estiu i presenta l'obra guanyadora de l'II Concurs de Composició de Música Coral en Valencià de Burriana. El concert gratuït tindrà lloc demà, 30 de juny, a les 20 hores en el Racó de l’Abadia.

La destacada formació coral, dirigida per Jordi Ràfols Duch, ha preparat una emocionant selecció de peces de cançó popular que abasten diversos gèneres musicals, des del tango fins a la música disco, passant per reconeguts temes del rock i el pop.

Durant l'esdeveniment, es durà a terme el lliurament del guardó al guanyador de l'II Concurs de Composició de Música Coral en Valencià de Borriana. El compositor Jesús Debón Alcodori rebrà el reconeixement per la seua obra titulada "Només quan tu no estàs". Aquest concurs, que promou la creació musical coral en valencià, ha sigut un èxit rotund, i la Coral Borrianenca s'enorgulleix de poder presentar i estrenar aquesta magnífica obra durant el seu Concert d'Estiu.

La Coral Borrianenca, amb la seua llarga trajectòria en l'àmbit musical, continua delectant al públic amb el seu talent i passió per la música coral. El seu Concert d'Estiu és una cita imprescindible per als amants de la música a Burriana i els seus voltants.

En aquest sentit, l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, convida a “tots els residents i visitants a gaudir d'una nit inoblidable de música coral i descobrir l'obra guanyadora de l'II Concurs de Composició de Música Coral en Valencià de Burriana”.