• El regidor de Cultura explica que "el VI Festival de Música Juan Gual Esteve de Burriana se celebrarà des del 30 de juny fins al 7 de juliol i que enguany es compon del curs de música i del III Concurs de Música de Cambra, Flauta i Guitarra"

 

01-07-2024 (Burriana). El VI Festival de Música Juan Gual Esteve plena el Racó de l’Abadia en el seu concert d'inauguració, en el qual han participat Eugenia Moliner i Francisco López a la flauta, Denis Azabagic a la guitarra i Luis Arias al piano.

 

Jesús Albiol, regidor de Cultura, indica que “este concert inaugura el VI Festival de Música Juan Gual Esteve de Burriana, que se celebra des del 30 de juny fins al 7 de juliol i que enguany es compon del curs de música i del III Concurs de Música de Cambra, Flauta i Guitarra".

 

El Curs tindrà lloc en el Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana entre el dilluns, 1 de juliol, i el divendres, 5 de juliol, quan tindrà lloc el concert de conclusió a les 18:00h., a l'Auditori Juan Varea. El III Concurs de Música de Cambra, amb categoria internacional, tindrà lloc el dissabte 6 i el diumenge 7 de juliol, amb les sessions obertes al públic en el mateix auditori. Celebrant-se la final d'este el diumenge 7 de juliol a les 19:00h.

 

El dijous, 4 de juliol, a les 20:00h. en el Racó de l’Abadia es realitzarà un concert extraordinari a càrrec d'Eugenia Moliner a la flauta, Denis Azabagic a la guitarra, Fernando Pascual al violí, i Alberto Muñoz al violoncello.

 

Els concerts i les sessions del concurs seran d'entrada gratuïta fins a completar l'aforament.