• El centre recupera xifres de matriculació registrades en època anterior a la pandèmia

 

17.09.24 (Burriana). El Centre Municipal de les Arts de Burriana ha inaugurat el nou curs escolar amb més de 1.000 alumnes matriculats, xifres que no es registraven des d'anys previs a la pandèmia. Amb tot, el centre artístic burrianenc s'erigix com un referent d'ensenyament no sols a nivell comarcal sinó també provincial en el qual la música, la dansa, el teatre i les arts plàstiques són l'eix conductor dels cursos

 

Amb un augment de més de 200 alumnes respecte al curs anterior, tot l'equip docent ha tornat a les aules amb l'objectiu que l'art siga accessible a tot l'alumnat. Seguint el treball del curs passat, el centre aposta per la democratització de l'ensenyament, la visibilitat de les activitats que es fan en les classes i la interconnexió de les disciplines que s'impartixen a les aules. Així doncs, el Centre Municipal de les Arts continuarà estant molt present en l'activitat social de Burriana i de la província de Castelló, participant en els esdeveniments més rellevants del panorama cultural.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, destaca les xifres de matriculació: “Gràcies al treball realitzat a l'aula per l'equip docent i a la gestió de l'equip directiu, podem dir que el Centre Municipal de les Arts ressorgix amb més força que mai i torna a la primera línia del panorama educatiu, aconseguint un nombre de matrícules que feia anys que no es registraven”. Per part seua, la directora del centre, Ana Llopis mostra la seua satisfacció per la resposta rebuda per la ciutadania: “Quasi el 100% de l'alumnat del curs anterior va renovar i en període de preinscripció hem registrat prop de 400 sol·licituds, la qual cosa reflectix que el treball del tot l'equip està donant els seus fruits”.

 

Novetats del curs i places lliures

 

Com a novetats en l'àrea de Música, el centre estrena l'activitat d'Iniciació a la música (6-7 anys, 5 consultar). També estrenen classe grupals, a partir de 12 anys (alumnes del Conservatori Elemental de Música Abel Mus, des dels 8 anys), de Batucada i Calaix flamenc. En l'àrea de Dansa s'ha ampliat el llistat d'activitats amb les classes de Flamenc sènior, Balls Tradicionals infantil i Funky infantil.

 

Estes activitats s'unixen a les més de 25 disciplines que impartix el centre burrianenc i que el convertixen en únic a Espanya, ja que en un mateix ens educatiu s'engloben el Conservatori Elemental de Música Abel Mus, l’Escola Municipal de Música Pasqual Rubert, l’Escola Municipal de Dansa, l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques i l’Escola Municipal de Teatre. Cal esmentar que el període de matrícula continua obert per a les activitats que tenen places vacants. La matrícula es pot formalitzar en Secretaria en horari de vesprada (15.30-19.30 hores).