El Consell Social de Borriana, que es reunirà dimarts 5 d'abril, ampliarà els seus membres amb la incorporació de 5 nous representants del sector comercial, hosteler, cultural, agrícola i escolar del municipi.

Carmen Sorolla s'incorporarà com a representant de Comerç i Juan Miguel Anda en representació dels hostelers. Per part de les associacions culturals del municipi, Juan Verdegal passarà a formar part del Consell Social, mentre que Paco Usó usar representarà al sector agrícola i Elena Fuster a l'Associació de Mares i Pares.

En aquesta reunió es fixarà també el calendari de reunions d'aquest òrgan, a més de sotmetre a modificació del reglament d'aquest Consell.

Una altra de les qüestions que s'inclouran en aquesta reunió serà l'obertura de termini per a arreplegar propostes de cara als pròxims pressupostos participatius de 2017, que quedarà obert aqueix mateix dia i en la qual, tal com ja es va fer en els anteriors pressupostos, els ciutadans podran fer arribar propostes de diferent índole a l'equip de govern.

Aquestes propostes podran fer-se online a través del portal http://participa.burriana.es o dipositant una papereta en els llocs públics habilitats.

 El regidor de Transparència i Participació Ciutadana, Cristofer del Moral, ha explicat que “amb la incorporació d'aquests 5 representants estem obrint les portes del consistori a les opinions dels diferents sectors del teixit econòmic i social de Borriana. En el mateix sentit i després del gran nombre de propostes rebudes en els actuals pressupostos, anem a obrir el termini dels pressupostos participatius del 2017 perquè els veïns i veïnes puguen enviar-nos les seues idees i col·laborar activament en la gestió municipal de les inversions”.

Per la seua banda, l'alcaldessa del municipi, Maria Josep Safont, ha assenyalat que “l'adhesió de més membres al Consell Social constata la nostra aposta per la participació ciutadana en els assumptes públics. Entenem que els diferents representants d'aquest òrgan tenen dret a aportar les seues idees, que sens dubte, van a enriquir la nostra gestió municipal en benefici de tots”.