Els tècnics municipals de l'Ajuntament de Borriana estan ultimant els projectes de millora dels parcs públics del municipi, petició reclamada pels veïns en els passats pressupostos participatius juntament amb la plantació d'arbres i la construcció de l'Avinguda del Port, actuacions que van a ser dutes a terme aquest 2016.

 Els portaveus municipals Vicent Granel i Cristofer del Moral, al costat del regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, l'arquitecte tècnic municipal i el cap dels serveis de via pública han visitat el parc de Santa Berta, un dels espais que va a ser remodelat i ampliat, a més d'altres parcs com el del Port i el del Grau amb una inversió total de 100.000 euros.

 Els treballs van a començar pel parc de Santa Berta, on es van a millorar les infraestructures infantils existents, es va a adequar i instal·lar nou mobiliari esportiu i es va a construir un parc caní en una de les zones per a solucionar el problema de la femta.

 L'Ajuntament està estudiant la instal·lació d'una nova pista de bàsquet i d'una zona multiusos d'esports, així com unes barres de fitness i dominades. Amb l'objectiu de cobrir la sol·licitud de plantació d'arbrat dels passats pressupostos participatius, també s'està valorant dotar d'arbres les zones sense vegetació del parc.

El regidor de Participació Ciutadana, Cristofer del Moral, ha assenyalat que “la millora dels parcs és una de les peticions dels veïns en els passats pressupostos participatius, així que hem de donar resposta a aquesta reclamació aquest mateix any. Creiem que el parc de Santa Berta per les seues característiques és un dels espais que necessiten ser remodelats i ampliats amb un parc caní i amb altres elements que permetran un major gaudi de les seues instal·lacions”.