Després d'un cap de setmana d'actes fallers, s'ha celebrat en la Llar Faller el lliurament dels premis a les Comparses de la Cavalcada del Ninot 2016. La  Reina Fallera i la  Reina Fallera Infantil han sigut les encarregades de lliurar els premis atorgats pel Jurado, format per representants de les 19 comissions falleres. El primer premi ha sigut per a la Falla Barri Valencia, el segon premi per a la Falla Barri la Vila i el tercer per a Quarts de Calatrava.

 En quarta posició ha quedat la Falla Don Bosco i en cinquè lloc la Falla Barri l'Escorredor, mentre que la Falla Societat Sant Josep ha rebut el sisè premi, la Falla Plaça Chicharro el setè i la Falla Societat Centre Espanya ha quedat en vuitena posició. El premi a el “Millor personatge” ha sigut para Savina Vilar de la Falla Quarts de Calatrava per “Shiva la diosa Indú”.

La Falla Don Bosco s'ha alçat amb el primer premi de les Comparses de la Cavalcada del Ninot Infantil 2016. El segon premi ha sigut per a la Falla Societat Centre Espanya i la Falla Barri Valencia ha aconseguit el tercer premi. En quart lloc ha quedat la Falla Societat Club 53, en cinquè lloc la Falla Barri la Vila i en sisena posició la Falla Quarts de Calatrava. El setè premi ha recaigut en la Falla Plaça Chicharro i el vuitè premi ha sigut per al Barri l'Escorredor.

Blanca Angulo Tornador, de la Falla Barri Valencia, ha aconseguit el premi al Millor Ninot Infantil per “Maria Antonieta”.

 En aquest acte també s'han lliurat les “Recompenses” de l'exercici Faller 2016 de la Junta Local Fallera de Borriana i de la Junta Central Fallera de Valencia, a més dels premis dels Campionats de Parxís, Truc, Guinyot i Futbolí.

La Falla Rei Jaume I ha sigut la guanyadora del Campionat de Parxis, la Falla Societat Sant Josep s'ha portat el segon premi i la Falla Plaça Chicharro el tercer.

 

Els guanyadors del Campionat de Truc han sigut la Falla Barri la Vila, que ha quedat en primera posició, seguida per la Falla Societat de Caçadors i Falla Barri València.

En el Campionat de Guinyot la Falla Barri la Vila ha rebut el primer i segon premi, mentre que la Falla la Ravalera s'ha portat el tercer guardó.

 Els vencedors del futbolí han sigut la Falla Barri la Bosca, que s'ha portat el primer premi, la Falla Societat Centre Espanya, que ha quedat en segon lloc, i la Falla Barri la Ravalera, que ha rebut el tercer premi.