La Falla Don Bosco ha guanyat el primer premi de carrosses de la Cavalcada del Ninot Infantil de Borriana, la qual cosa la converteix en doble guanyadora després de portar-se el primer premi en la cavalcada del dissabte. La Falla Barri València ha aconseguit el segon premi, la Falla Barri La Mercé ha quedat en tercer lloc i el quart lloc ha sigut per a la Falla Barri d´Onda.El premi al millor Ninot ha recaigut en la Falla Barri d´Onda.

Aquesta tradicional desfilada s'ha iniciat a les 16'30 des de la Plaza la Generalitat. Les 19 carrosses, acompanyades per les agrupacions falleres, han avançat per la calle l'Escorredor, on se situa la tribuna oficial amb la Reina Fallera Major, la Reina Fallera Infantil, Dames de la Ciutat, Cort d'Honor, Presidenta de Junta Local Fallera i la corporació municipal. La cavalcada ha continuat pel Carrer del Raval i ha finalitzat en la Plaça el Pla.

Milers de persones han omplert els carrers de Borriana per a veure aquesta cavalcada en la qual els xiquets són els protagonistes. Les 19 falles han mostrat al públic les carrosses elaborades artesanalment a força de xicotets papers de seda de colors. Els personatges fantàstics, el joc i el món dels contes han centrat gran part de les temàtiques reflectides en els carruatges.

Hui dilluns arranca una nova setmana festiva en la qual es lliuraran els premis a les agrupacions de les Cavalcades del Ninot d'aquest cap de setmana, un acte que tindrà lloc en la Llar Faller a les 22 hores. En aqueix mateix acte es lliuraran també les màximes “Recompenses” de l'exercici Faller 2016 de Junta Local Fallera de Borriana i Junta Central Fallera de València, així com els guardons del Campionat del Truc, Parxís, Guinyot i Futbolí.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha destacat que “en aquesta cavalcada s'han exhibit treballs de temàtica infantil realment creatius i enginyosos. Volem felicitar als membres de la Falla Don Bosco per aqueix doble premi, però també a cadascuna de les agrupacions perquè sabem que tots els carruatges tenen darrere moltes hores de treball”.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha felicitat als premiats i ha assenyalat que “en aquesta Cavalcada del Ninot Infantil hem gaudit del minuciós treball de cadascuna de les carrosses confeccionades per les comissions falleres, però també de la gràcia i espontaneïtat pròpies dels més xicotets”.