- Anit la Llar Fallera va acollir la gala de lliurament dels premis, a més de les distincions i recompenses atorgades en l'exercici faller de 2023 per la Junta Local Fallera i els premis als campionats de truc, parxís, guinyot i futbolí

 

La falla del Barri Quarts de Calatrava ha aconseguit alçar-se amb els dos premis a les millors comparses de la cavalcada del Ninot i la cavalcada del Ninot infantil 2023, celebrades dissabte passat a poqueta nit i la vesprada del diumenge a Borriana, atorgats per la Junta Local Fallera d'acord amb les puntuacions dels membres del jurat nomenats per les 18 comissions falleres que van participar.

Anit la Llar Fallera va acollir la gala de lliurament d'aquests premis, a més de les distincions i recompenses atorgades en l'exercici faller de 2023 per la Junta Local Fallera i els premis als campionats de truc, parxís, guinyot i futbolí.

També es van lliurar els premis al millor personatge en les dos cavalcades, que van ser per a Mar Arambul Ballester de la falla Quarts de Calatrava pel seu personatge de ‘Cotonet de sucre’, i en la categoria infantil per a Júlia Miró Molés, també de la falla Quarts de Calatrava pel personatge ‘Atlanna deessa de l’Atlàntida’.

Les reines falleres, Sílvia Navarro i Maria Olivas, van lliurar les màximes recompenses atorgades per la Junta Local Fallera de Borriana, quan només falten uns dies per a la setmana principal de falles a la ciutat, que s'iniciarà amb la plantà oficial el dimecres 15 de març.

A més del Barri Quarts de Calatrava, en les comparses de la cavalcada de dissabte, el Barri la Vila va ser segona, i el Barri la Mercè tercera. Els van seguir en els premis el Barri València, Societat Centre Espanya, Don Bosco, Societat cardenal Tarancon i Barri d’Onda.

En la categoria infantil, després del Barri Quarts de Calatrava, el segon premi de les comparses va ser per al Barri València i el tercer per al Barri la Mercè. A continuació les premiades van ser la Societat Centre Espanya, Societat Club 53, Barri la Vila, Don Bosco i Chicharro.