• A més de les 3 funcions ja existents, la nova app afig 6 apartats més per a garantir una major informació a la ciutadania i millorar el funcionament dels serveis municipals


Burriana.- (18-07-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de les regidories de Tecnologies de la Informació i Modernització Administrativa, liderades per Paloma Boix, presenta la nova aplicació digital “Burriana Connecta”. Esta app gratuïta per a dispositius mòbils va sorgir en 2016 amb l'objectiu de comunicar incidències de via pública, accedir a informació municipal i participació ciutadana.

 

Ara, a més de renovar el seu disseny adaptant-lo a un estil més actual i respectant la paleta cromàtica corporativa, amplia les seues funcions per a facilitar i agilitzar alguns tràmits i oferir una major informació d'interés ciutadà als veïns de Burriana. Així doncs, l'aplicació mòbil amplia de tres a nou funcions per a oferir un major servei.

 

Gràcies a l'actualització de l'app, és possible consultar el Butlletí d'Informació Municipal El Pla des del telèfon mòbil en valencià i castellà íntegrament. A més d'accedir a la pàgina de Turisme, on s'ofereixen totes les activitats i visites guiades programades des de la regidoria de Turisme, així com accedir al portal de Transparència, per a consultar de manera fàcil, interactiva i atractiva tota la informació pressupostària municipal.

 

Una altra de les noves funcions que permet “Burriana Connecta” és la digitalització del servei de recollida de voluminosos, permetent programar este servei gratuït per a facilitar el compliment de les normatives respecte a l'abandó de residus en la via pública.

 

A més, aquesta nova versió també ofereix la possibilitat de programar una cita per a realitzar consultes i tràmits presencials en el consistori. D'aquesta manera, es mantindrà un sistema híbrid entre assistència presencial i cita prèvia per a poder conciliar la vida laboral amb els tràmits municipals.

 

Per part seua, s'inclou un apartat de “+ informació” on trobar telèfons d'interés, les farmàcies de guàrdia, actualització de les banderes de les platges, horaris de transport públic, informació del cementeri amb opció a cerca de familiars difunts, així com enllaços directes a les pàgines web de cultura i esports per a tindre informació sobre tots els actes.


“En una aposta ferma per la innovació i la modernització, presentem esta nova versió de l'aplicació amb l'objectiu d'oferir un major número de serveis, més ràpids i àgils als nostres veïns, i que també ells ens facen arribar els seus suggeriments amb major facilitat per a treballar per una Burriana millor i més comunicada” ha detallat Boix.

Cal recordar que l'aplicació es troba disponible per a descarregar en l'App Store per a iOs i en Google Play per a Android.