• L'adquisició de quatre parcel·les permetrà la construcció dels centres de transformació necessaris en la zona, després de 20 anys de paralització


Burriana.- (20-07-24). En un pas significatiu cap al desenvolupament i modernització d'esta infraestructura industrial, l'Ajuntament de Burriana ha signat la compra de quatre parcel·les que permetran la finalització de la unitat d'execució D3-3 en la zona del carrer Argila. Esta iniciativa desbloqueja una situació que portava 20 anys paralitzada.

 

Les quatre parcel·les seran utilitzades per a la construcció de dos centres de transformació, una infraestructura essencial per a proporcionar energia elèctrica adequada per a urbanitzar la zona. Després d'esta compra per part del consistori de la capital de la Plana Baixa, només restaria reprendre l'expedient del conveni amb Iberdrola per a re-afirmar-se en l'anterior resolució d'agost de 2016.

 

L'acord amb l'administrador concursal i l’adquisició d’estes parcel·les representen un èxit de les autoritats municipals per a desenvolupar una àrea industrial en una zona que ha estat inactiva durant dos dècades. La finalització de la unitat d'execució industrial D3-3 és una prioritat en l'agenda del consistori per a fomentar el creixement econòmic, atreure inversions i crear noves oportunitats d'ocupació en la capital de la Plana Baixa.

 

A més dels treballs en la unitat D3-3, l'Ajuntament de Burriana també està centrant els seus esforços en les unitats B2 (l'actualització elèctrica de la qual ha costat 800.000€), A13 i A34 del Pla General d'Ordenació Urbana. Estes unitats són fonamentals per al desenvolupament integral de la ciutat, i la seua urbanització contribuirà a l'expansió industrial i residencial, millorant la qualitat de vida dels ciutadans i potenciant l'economia local.

 

L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, ha destacat la importància d'este projecte i assenyala que "la compra d'estes parcel·les i la futura urbanització de la unitat D3-3 demostren el nostre treball per el desenvolupament industrial i econòmic de Burriana”. Per part seua, el regidor d'Urbanisme, Juan Canós, ha assenyalat que “estem treballant per desbloquejar una situación heretada de l’anterior equip de Govern.