• El consistori ha invertit 17.685€ per a pal·liar l'acusada deterioració que presenten les dos zones


Burriana.- (19-07-24). L’Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Via Pública, ha anunciat el començament de les obres de condicionament de paviments en “Les antigues escoles de Santa Bàrbara” i en la vorera del camí la Cossa.

 

Per una part, al pati interior de “Les antigues escoles de Santa Bàrbara”, es troben dos zones confrontants que presenten un grau de deterioració molt acusada amb la presència de clivelles i foradades. És per això, que des de l'Ajuntament de Burriana es condicionarà el terreny per a formar una solera de formigó que aplane la zona. A més, en el costat dret d'estes zones es crearà un nou espai de divertiment per a les famílies, que comptarà amb equipament de jocs infantils i paviment protector de llosetes de cautxú.

 

Per una altra, en el camí la Cossa, es canviaran diverses tapes del a clavegueram deteriorades per altres de fosa i es reposarà un tram de paviment de vorera de rajola hidràulica. Estes actuacions han suposat una inversió de 17.685€ en un esforç del consistori de la capital de la Plana Baixa per rehabilitar les zones que més han patit el desgast causat pel pas del temps.

 

El regidor de Via Pública i Santa Bàrbara, Mario Trullen, ha indicat que “Santa Bàrbara és un lloc que ha sigut històricament deixat de costat, no obstant això, l'actual corporació municipal aposta per la millora integral de totes i cadascuna de les zones de la nostra ciutat”.