• Les tasques a realitzar consisteixen en manteniment i neteja de camins rurals i diferents entorns com els voltants dels Horts d'Oci, els passejos ciclopedestres del Grau de Burriana i la carretera del port, entre altres.


Burriana.- (23-07-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Polítiques Actives d'Ocupació, ha anunciat el començament dels treballs de les 62 persones contractades en el Programa per al Foment de l'Ocupació Agrària 2024.

 

La contractació d'un encarregat general, 12 oficials i 49 peons posa en marxa les tasques de manteniment i neteja de camins rurals i diferents entorns de la capital de la Plana Baixa. Els treballs consisteixen, d'una banda, en neteja de marges, conservació de cunetes i apedaçament en zones com els voltants dels Horts d'Oci, els passejos ciclopedestres del Grau de Burriana i la carretera del Port, entre altres.

 

D'altra banda, per primera vegada estes tasques inclouen la reparació de superfícies i revestiment amb pintura dels següents punts: Edifici La Farola, les Instal·lacions esportives Juan Manuel Canós, la pista esportiva polifuncional El Grao, el muret del Passeig Marítim, la rotonda que uneix l'avinguda Jaime Chicharro amb l'avinguda Unión Europea, així com les vorades de l'avinguda Mediterránea.

 

Este programa, subvencionat completament pel Ministeri de Treball i Economia Social, i gestionat a través l'Ajuntament de Burriana en col·laboració amb la Direcció Provincial del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), té com a objectiu proporcionar rendes complementàries a les persones desocupades en règim agrari durant els períodes d'inactivitat produïts pel cicle agrícola.

 

La regidora de Polítiques Actives d'Ocupació, Suni Fandos, ha destacat que “des del consistori treballem per oferir solucions que milloren la qualitat de vida de la ciutadania, sobretot dels qui estan en situació de desocupació”. D'altra banda, el regidor de Via Pública, Mario Trullen ha assenyalat que “mantindre les vies en perfectes condicions estat no només embelleix la ciutat, sinó que també contribueix al benestar de la població”.