• La federació ha volgut destacar al sector amb més adscrits, els salons de perruqueria, amb el sorteig d'un val econòmic de 50€ per a gastar en cada negoci participant.


Burriana.- (22-07-24). El primer tinent d'alcalde, Alejandro Clausell, la presidenta de la Federació del Comerç de Burriana, Sayo Planelles, i representants de cadascun dels salons han sortejat hui, dia de Santa Magdalena i patrona de la perruqueria, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Burriana, els vals econòmics de la campanya “Tu peluquería de siempre”.

 

De l'1 al 21 de juliol, la clientela ha pogut omplir els seus bitllets per a entrar en el sorteig de 50€ per a gastar en cadascun dels salons adscrits. Cal afegir que es tracta de la primera ocasió que des de la federació es realitza un sorteig dedicat a un sector exclusiu.

 

La iniciativa ha tingut un magnífic acolliment tant per part de clientela de les perruqueries, amb un gran nombre de participacions, com pels establiments, molt satisfets d'haver gaudit d'una campanya centrada en el seu sector, el més nombrós dels adscrits a la federació.

 

Des de l'Ajuntament de Burriana, s'ha agraït la participació i entusiasme en esta iniciativa de la federació per a impulsar el comerç local. El primer tinent d'alcalde, Alejandro Clausell, ha aprofitat l'acte per a assenyalar que “cal posar en valor el treball dels salons de perruqueria, un sector molt benvolgut a la ciutat i que contribueix al creixement econòmic de Burriana”.

 

Les persones guanyadores han sigut:

 

Abril's Peluquería:  Natividad Capella Gargallo

Espe Peluquería:  Gemma Vidal Cruz

Esther Rico Peluqueria:  Domi Sánchez Peirats

Fátima Peluquería: Bibiana Hidalgo Sanchis

Jessica Ortiz Estilistes:  Jessica López Martín

La Peluquería de Rebeca: Cristina Borja Traver

 idia Panis Peluquería: Isabel Lalana Asín

Noelia Carbaán Peluquería: Fátima Harichi Bariri

Peluquería Bárbara Molina: Neli Hernández

Peluquería Encarna: Delfina Abella Amiguet

Peluquería Lara: Lola Llopis Gorris

Peluquería Dolores Forcada: Conchín Muñoz Oliver

Peluquería Lolín: Tere Ani Borillo

Peluquería Manolita Mota: Chelo Ramos López

Peluquería Marín:  Claudia Edo Andrés

Peluquería Nathalíe:  Ascen Santiago

Peluquería Unisex Verónica Daroca: Susana Diago Taberner

Xpressió Saló de Bellesa:  Yasi Alonso Baña

Yolanda Devís Estilista:  Tina López