• L'empresa LATRA 2010 S.L. serà l'encarregada de realitzar les obres de pavimentació de 600 metres quadrats de vials i impermeabilització de 30 metres de cobertes per a frenar la seua deterioració


Burriana.- (29-07-2024). L'Ajuntament de Burriana, dins de la inversió de quasi 100.000 euros que destinarà a les millores en el Cementeri Municipal, pavimentarà 600 metres quadrats de vials i realitzarà labors d'impermeabilització en 30 metres de coberta amb l'objectiu de frenar la deterioració.

 

L'empresa LATRA 2010 S.L. serà l'encarregada de realitzar estes obres que tenen com a objectiu donar resposta a les peticions veïnals sobre el mal estat d'alguns vials interns del campsant que han provocat caigudes de persones d'avançada edat; així com impermeabilitzar algunes de les cobertes que actualment patixen filtracions d'aigua.

 

Unes actuacions que se sumen a la recent ampliació a la urbanització i la construcció de 200 nínxols i 72 columbaris en el cementeri municipal, on es va arribar a ampliar el recinte municipal de la Capital de la Plana Baixa en una àrea de 644,37 metres quadrats i que va suposar una inversió de quasi 300.000 euros.

 

El regidor de Cementeri, Mario Trullen, ha indicat que amb estes millores "el Consistori reafirma el seu compromís amb la seguretat i el benestar de tots els nostres ciutadans, especialment els d'avançada edat. Així, continuem amb el procés de garantir el més prompte possible una major seguretat i un bon estat de les nostres instal·lacions municipals”.