• El consistori presenta un gran ventall d'activitats que comprenen des de concerts fins a exposicions per a tot el públic


Burriana.- (30-07-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Festes, ha presentat l'oferta cultural per a les Festes de la Misericòrdia 2024 que se celebren del divendres 30 d'agost al diumenge 8 de setembre. Un programa amb la música com a protagonista en el qual quatre artistes de talla nacional encapçalaran les vetlades musicals en la capital de La Plana Baixa.

 

Les festivitats començaran el 30 d'agost amb una festa remember, una nit dedicada a la música de dècades passades. Una oportunitat única per a reviure els èxits que van marcar època i disfrutar d'una atmosfera nostàlgica i vibrant.

 

El 31 d'agost, la talentosa cantautora Sofía Ellar, després de l'actuació del grup local F&F com a teloners, es pujarà a l'escenari per a oferir un concert inoblidable. Amb el seu estil únic i les seues lletres emotives, promet conquistar al públic amb un espectacle ple de sensibilitat i passió.

 

El 5 de setembre, el reconegut cantant Francisco delectarà a assistents amb la seua inconfusible veu i el seu repertori d'èxits, com “Latino” o “¿Adónde voy sin ti?”. Este concert serà una ocasió especial per a disfrutar d'un dels grans intèrprets de la música espanyola en un ambient festiu i acollidor.

 

El 6 de setembre, l'artista Raule oferirà un concert carregat d'energia i ritme. L'artista de Jerez de la Frontera, amb la seua mescla de flamenc i música contemporània, promet una nit plena d'emoció i bona música que farà vibrar als presents.

 

Per a tancar les actuacions, el 7 de setembre, després de l'actuació de Juanma García, organitzada per la regidoria de Cultura, Los Barones pujaran a l'escenari amb el seu rock inconfusible. La llegendària banda promet un espectacle electritzant, que serà un fermall d'or perfecte per a unes festes inoblidables.

 

La regidora de Festes, Paloma Boix, ha aprofitat per a convidar a tota la comunitat a participar en estos esdeveniments que “reflecteixen la diversitat i riquesa cultural de les nostres festes”. Afig, a més, que “cada concert i esdeveniment està pensat per a oferir una experiència única i memorable, contribuint a l'esperit festiu i la convivència entre assistents”.