Burriana.- (31-07-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha entregat els miniglús del sorteig organitzat per Ecovidrio en la seua campanya Banderas Verdes. Marina Domingo i Alejandro Sánchez, les persones guanyadores, han rebut estos pràctics miniiglús dissenyats per a fomentar el reciclatge a casa.

El consistori de la capital de la Plana Baixa ha felicitat els guanyadors i ha expressat el seu agraïment a cadascuna de les persones participants pel seu compromís amb el medi ambient i el reciclatge. Esta iniciativa és un pas més en l'esforç per fer de Burriana una ciutat més sostenible.

Banderas Verdes és la campanya estival de Ecovidrio que reconeix la labor dels ajuntaments i hostalers locals en matèria de reciclatge d'envasos de vidre i el seu compromís amb l'avanç cap a un desenvolupament sostenible. Un total de 64 restaurants, bars i xiringuitos de la localitat s'han sumat ja a esta iniciativa en col·laboració amb l'Ajuntament de Burriana i Ecovidrio. Durant la campanya, Ecovidrio també premiarà als dos hostalers de la Comunitat Valenciana més compromesos amb la sostenibilitat.