• Després d'aconseguir la cessió gratuïta del terreny contigu a la zona portuària per part del Servei de Patrimoni de l'Estat, l'equip de govern avança en el desenvolupament del consultori mèdic


Burriana.- (01-08-24). L'Ajuntament de Burriana ha aprovat en sessió plenària una dotació de 200.000 euros per a desenvolupar i avançar la proposta del consultori mèdic del port. Este projecte es consolida després de la cessió gratuïta per part del Servei de Patrimoni de l'Estat del terreny contigu a la zona portuària per a la construcció d'un edifici polifuncional que inclourà el Centre de Salut, una demanda històrica per part del veïnat.

 

La parcel·la, situada en l'Avinguda Mediterrània, té una extensió de 2.931,02m² i concretament, bufona al nord amb esta avinguda, al sud amb la zona portuària i a l'est amb el Grup Roger de Flor. La superfície ocupada per la cessió exclou la relativa a l'església dedicada a Verge del Carmen.

 

D'esta manera, el consistori de Burriana dona resposta a una petició veïnal i resol una demanda històrica del municipi que no van ser capaços de solucionar anteriors governs municipals durant molts anys. Concretament, es va sol·licitar la cessió de terrenys per primera vegada en 2012. D'esta manera, l'equip de Govern ha aconseguit l'obtenció d'estos terrenys, donant solució a una situació estancada durant dotze anys i ha assegurat una partida econòmica per a anar avançant en el desenvolupament d'este indispensable projecte que donarà serveis sanitaris a residents del litoral de la capital de la Plana Baixa.

 

L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí ha destacat que “este nou centre de salut no sols representarà una millora significativa en l'atenció mèdica per a residents del port, sinó que també és un exemple del treball de la nostra administració amb el benestar de tota la ciutadania preparant el nostre litoral per a l'arribada de turistes”.