• Totes associacions inscrites en el Registre Municipal d'Associacions la finalitat de les quals siga la promoció i difusió de la cultura podran optar a estes ajudes fins al dia 9 d'agost

 

03-08-24 (Burriana). L'Ajuntament de Burriana ha anunciat, a través de la regidoria de Cultura, l'inici del termini de presentació de sol·licituds per a la concessió de subvencions destinades a la promoció d'activitats culturals realitzades durant l'exercici 2024, que finalitzarà el 9 d'agost. Estes subvencions, amb una partida total de 22.000 euros (12.000 més que l'any passat), estan dirigides a les associacions inscrites en el Registre d'Associacions de Burriana que es dediquen a la promoció i difusió de la cultura.

 

Les activitats o projectes culturals que seran objecte de subvenció inclouen: música, teatre, dansa, arts visuals, cinematografia, història, literatura, activitats religioses amb arrelament en el municipi pel seu caràcter tradicional, cultures del bou i cultura tradicional.

 

Des del consistori s'ha convidat a totes les associacions culturals locals a presentar les seues sol·licituds i projectes per a optar a estes subvencions, amb l'objectiu de secundar i fomentar la riquesa cultural de la capital de la Plana Baixa. Les dotacions, l'import màxim de les quals per projecte i entitat ascendeix a 3.000 euros, busquen promoure una àmplia gamma d'expressions culturals, assegurant que les tradicions i noves formes artístiques continuen florint en la nostra comunitat.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, ha defensat “el treball de la corporació municipal pel desenvolupament cultural local”. Albiol, a més, agraeix a les associacions de les quals destaca “la seua labor fonamental per a mantindre viva la diversitat cultural i les tradicions del nostre municipi. Estes subvencions són una manera de reconéixer i donar suport al seu valuós treball, i esperem que continuen contribuint amb la seua creativitat i passió a l'enriquiment cultural de Burriana.”