Burriana.- (15-08-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Polítiques Actives d'Ocupació, ha renovat les instal·lacions del Centre Municipal de Formació, també conegut com l'escola taller, a través del Taller d'Ocupació Riu Anna VI. Estes millores han sigut possibles gràcies al treball realitzat pel propi alumnat del mòdul d'obra de paleta i pintura d'esta iniciativa, que han dut a terme les tasques de recondicionament de l'exterior de les instal·lacions municipals.

 

El Taller d'Ocupació Riu Anna VI és un programa de formació professional i ocupació laboral finançat per Labora, amb una subvenció de 805.600,80 euros i una aportació municipal de 33.000 euros. Este taller té una duració de 12 mesos i s'organitza en tres mòduls: pintura, informàtica i obra de paleta, cadascun d'ells format per 10 persones.

 

L'objectiu principal d'este taller és facilitar la inserció de l’alumnat en el mercat laboral, combinant l'aprenentatge teòric d'un ofici amb la realització de treballs pràctics reals. La regidora de Polítiques Actives d'Ocupació, Suni Fandos destaca que “l'ajuntament reforça el seu treball per la formació i l'ocupació, oferint a la ciutadania oportunitats per a millorar les seues habilitats i adquirir experiència laboral que els ajude a integrar-se amb èxit en el mercat de treball.